green_garden_logo

Toimistoalan ammattilainen

20150721_172525456_-web
kotimina_praha web2
kotimina_lpr_einstein-web

"Elämä on liian lyhyt otettavaksi vakavasti!"

Asuin lapsuuteni Orivedellä ja nuoruuteni Jyväskylän maalaiskunnassa. Opiskelin Pietarsaaressa. Töiden perässä olen mennyt Helsinkiin, Nokialle, Tampereelle ja jälleen Helsinkiin.

Olen tytär, sisar ja täti. Vanhempani asuvat Nokialla, 3 veljeäni perheineen eri puolilla Suomea, heidän ansiostaan minulla on yhteensä 12 veljien lasta.

Vietän paljon aikaa perheeni kanssa. Minun tapauksessani perhekäsitys on laajempi kuin nyky-yhteiskunnan määritelmä. Nautin tätinä olemisesta, lasten ja nuorten kanssa touhuamisesta. Se pitää omankin mielen nuorekkaana ja elämänkatsomuksen tuoreena.

Haaveessani on muuttaa takaisin Tampereelle. Se on sieluni koti; siellä on harrastukseni ja ystäväni, ja sen maisemissa sydän lepää ja aivot latautuvat.

Luonne

Luonteeltani olen yltiöpositiivinen: uskon uusiin mahdollisuuksiin, uskon parempaan huomiseen ja mielestäni astia on aina puoliksi täynnä. Lisäksi olen huumorintajuinen, seurallinen ja iloinen.

Erään horoskoopin mukaan kauriilla on erikoisen hyvä huumorintaju - omasta mielestä hyvä ja muiden mielestä erikoinen. Olen pitkälti samaa mieltä.

 

Tytär, sisar, Kirsi-täti

Sukulaisten suusta:

 

"Iloinen, aina valmis auttamaan ja kaikin puolin paras kummiserkku."

- kummityttö Emilia

"Aina omiensa tukena, järjestelmällinen ja helposti innostuva 'tiimipelaaja'."

- isoveli Kimmo

"Maailman paras sisko ja täti ja luotettavin työkaveri. Iloa ja energiaa.

- pikkuveli Janne

"Luotettava, elämäniloa täynnä, kova tekijä ja ihan huippu täti."

- veljentyttö Anna-Mari

"Kiltti, hauska ja mukava."

- veljenpoika Santeri