green_garden_logo

Toimistoalan ammattilainen

sode_intohimoni-2-web
valokuvaus_intohimoni-web
fb-kuva_intohimoni-web

Sotilaskotitoiminta

 

Liityin sotilaskotijärjestöön vuonna 1992. Olen toiminut erilaisissa luottamustehtävissä: yhdistyksen tiedottajana, liikkuvan sotilaskodin päällikkönä, sotilaskotipäällikkönä ja kouluttajana. Tällä hetkellä olen Sotilaskotiliiton valmiuspäällikkö ja Tampereen Seudun Sotilaskotiyhdistyksen sihteeri. Harrastukseni myötä olen kehittänyt organisointi- ja stressinsietokykyäni sekä taitojani toimia asiakaspalvelijana, esimiehenä ja kouluttajana.

 

 

Valokuvaus

Kuljen mielelläni kameran kanssa kaikkialla: maalla, kaupungissa, arjessa ja juhlissa. Linssi läpi näkyy kaikki yksityiskohdat paljon selvemmin. Innolla sommittelen kuvista myös erilaisia teemallisia Ifolor-kirjoja omaksi ja ystävien iloksi.

 

 

Sosiaalinen media

Olen aivan hullaantunut sosiaaliseen mediaan ja sen mahdollisuuksiin. Minulla on profiili Facebookin lisäksi Twitterissä, Instragramissa ja Pinterestissä. Lisäksi yllä pidän veljeni, Janne Tulkin, ja sotilaskotiyhdistykseni Facebook-tilejä. Mielelläni opettelen myös uusia kanavia, aina käyn tutustumassa kun luen uudesta sovelluksesta.

 

Harrastukseni

s-logo-web
kamera-web
some-web